Worst snow day ever

Snöat nästan hela dan, så blev som sagt en snow day. Istället för att åka till flygplatsen och lämna Fabian stannade jag hemma för att ringa hem till Sverige. Funkade väl inte så jätte bra då vi fick halvt strömavbrott medand jag pratade med mamma och det bara la av, var hur skumt som helst och sen försvann den totalt och kom tillbaka för ett litet tag sen. Kunde inte ens fixa en eld, men Heidi och grabbarna kom precis tillbaka så nu fixar Jesse en eld :) BEST SNOW DAY EVER!! (fatta ironin)

Snoar igen...

I onsdags hade vi varat forsta track meet men jag kunde inte vara med :( Istallet for att ga till 6th period gick jag ut och hjalpte till med att plocka fram alla grejjer pa banan. Sen spenderade jag resten av eftermiddagen dar och kollade lite pa de olika grenarna, tog kort med Maddy och Melissa (som jag annu inte fatt). Var valdigt skont ute da solen lyste hela tiden. Nar allt var over runt halv 7 gick jag in i skolan och motte upp Gabby och Shahad och vi sag skolmusikalen Bye Bye Birdie. Var valdigt bra och nu far man extra credit ocksa.

I torsdags efter skolan akte jag, Regina, Misty, Patra, Max och Mike hem till Regina och spelade in varan film, Eller man kanske ska saga engelska projekt. Var hur roligt som helst.


Jag och Patra spelade fattiga


Var aven papparazzi

I fredags var jag hemma fran skolan, ganska skont. Sen runt 1 snaret akte vi till sjukhuset och kollade min fot da den fortfarande var svullen. Doktorn trodde den var bruten, men det var den som tur var inte :)

Igar tog vi bilen ner till San Diego och gick runt pa sea world, var ganska sma roligt om man sager sa.
syns inte men han haller i en pepsi burk
Efter 2 karuseller med vatten, blue  horizon showen + shamu showen i sok zonen = dyblot.

Idag akte vi till snow valley och spenderade dagen i backen.


Gick forvanatsvart bra for att inte ha akt snowboard pa 3 ar.

Borjade snoa idag runt 6, och ska bara bli mer och mer sa hoppas pa snow day imorgon.

Beverly Hils, Hollywood, Disneyland

Forra fredagan behovjde jag som sagt inte ga till skolan, vi akte och hamtade Fabien pa flygplatsen, at lite in-n-out och handlade lite mat och sen var det redan sent nar vi kom hem.

Pa lordagen tog vi bilen och akte ner till Los Angeles, akte runt med bilen i Beverly Hills och kollade pa alla fina hus. Sen akte vi till Hollywood och akte runt lite mer och gick bara en liten runda pa the walk of fame da jag fortfarande hade ont i foten, men det var valdans kul i alla fall. Vi kopte aven goda muffins och varm choklad som vi at innan vi akte hem.


Var bara tvungen att ta bild med svampbob :)

Sen var vi uppe alldeles for lange och spelade nagot skumt kortspel, jag blev overtrott och skrattade at allting och forstorde darfor for mitt lag. Sov 4-5 timmar innan vi gick upp och akte till disneyland igen. Andra gangen for mig pa en vecka (nastan).


Min kompis Pluto och jag


Mimmi och Fabien

Var typ helt dod i mandags i skolan, men det var det vart.

Bilder

Som ni markt har det varit valdigt daligt med bilder har ett tag, sa har far ni ett urval.


Var taggad for trust walk pa psykologin


Riley och Taylor dansade loss i snon


Joe och Andrea som faktiskt gjorde uppgiftern xD


sota Audrey


Kom en jadra massa sno en vecka senare eller nat sant


Dag 1 pa disneyland


Audrey och Sam i vantan pa taget


dalig bild pa oss 3 i pirates karusellen


jag och Audrey utanfor haunted mansion


Utanfor slottet


Jag ser nastan ut som en jatte pa den har bilden...


Fick specialjobb i en av koerna
Dalig bild men det ar bilden fran scooby-doo, den bor har uppe pa berget sa ser den da och da pa vag till skolan.

 
stukade ju foten forra torsdagen, var ju ganska gigantisk. Och i mandags fick jag "fina" blamarken.


11 mars

Hejsan svejsan, idag är det fredag och jag behöver inte gå till skolan för vi ska hämta fabien på flygplatsen för han har springbreak nästa vecka. Vi ska äta lunch på in-n-out och blir säkert nåt annat trevligt också, vet inte riktigt vad. Både igår och i onsdags var det ca 18 grader och sol här så vi åt lunch ute i solen och försökte bli lite brun, det funkade dock inte så bra, blir väl minst lika fint väder idag :) Igår var en chill dag trots 2 prov, stukade foten i början av träningen så jag låg och solade lite. Mr vaghn var där av någon anledning och skojade med mig att det bara var europeer som kunde ligga ner på träningen, lite kul var det i alla fall. Matte lektionen är alltid rolig, i onsdags mätte vi händerna och dom började mobba mina långa fingrar, det var jätte roligt och fick värsta skrattanfallet mitt i lektionen. Insåg även att hund på engelska och dog är samma ord, så då började vi skratta ännu mer man måste nog ha varit där för att inse det roliga. I måndags efter skolan hade jag och Patty race mot Shannon och Colby i hello-korridoren, det var super kul och självklart vann track laget :) man är ju proffs om man säger så. Har inget mer att berätta för tillfället, ha en trevlig helg folket :)

Disneyland <3

I fredags var det just dance party, roligt roligt. Blev en tidig kväll då jag åkte till Disneyland igår, och det var ännu roligare. Blev hämtad runt 8 och sen blev det raka spåret till Disneyland :) hade lite kul i bilen trots att det var kaos på motorvägen då dom hade stängt i stort sätt alla avfarter för att dom fixade med desigen så att det skulle se fint ut, löjligt säger jag bara. Hade i alla fall en underbar dag med sam och Audrey i värmen. Kanske inte bästa idéen att ga jeans då det var ca 25 grader ute men vem bryr sig egentligen. Träffade förvånats värt lite folk från skolan då asl (teckenspråks klubben) hade sålt biljetter till ett billigare pris. Vi åt, åkte karuseller, åkte båt, åt lite mer, kollade på fyverkerierna och gick special jobb i en av köerna. Köpte inget igår, tänkte att jag lika gärna kan göra det på söndag (om en vecka) då jag ska dit igen, nu låter det som att jag är där varje helg men så ät det ju inte riktigt. Jag och Audrey sov hos över hos sam och vi åt french toast med lönnsirap och färska jordgubbar till frukost framför en film, trevlig start på en förövrigt lat dag då inget intressant hände. Nu ska jag duscha och sen fundera på att krypa ner i sängen.

3 mars

Helt galet att det redan är mars, tänkte bara nämna det. I fredags eftermiddag började det snöa så track blev inställt och det snöade resten av dagen plus hela lördagen, jag var med andra ord insnöad för ett tag då dom inte kom och plogade vår gata förrän lördag kväll nån gång. Så blev att kolla massa film och skotta. Wohoo vad roligt! (fatta ironin) var nästan en meter snö när det äntligen slutade. Vi hade även lite strömavbrott både fredag natt och i lördags, var ju inte så där jätte kul. I söndags blev det spontan tripp till newport och lunch på nåt trevligt skaldjurs ställe (mamma och pappa ni garvar säkert ihjäl er nu, hade i alla fall jag gjort om jag var er), var inte så jätte varmt men det var hur skönt som helst att kunna gå i converse och tunn tröja, var ett tag sen sist. I måndags var vägarna för dåliga för att bussarna skulle kunna ta sig fram så det blev en snow day :) I tisdags blev mc "arg" på mig för ja skrev som min nyhet att det var 4 månader kvar tills ja åker hem till Sverige under spanskan. Han sa helt enkelt att jag skulle åka hem nu eftersom jag "inte vill vara här" enligt honom. Mr. Whiesell som är halv svensk eller nåt sånt visade i alla fall lite medkänsla. Mc frågade även om jag hade kvar något av mitt äckliga godis = djungel vrål, och självklart hade jag det. Så Mr. Whitesell och dom som inte redan hade smakat gjorde det, är verkligen en av de roligaste sakerna man kan göra då ingen gillar det. Man får helt enkelt ett gott skratt under en mindre rolig lektion :) Vet inte om jag har nått mer att berätta, är fredag imorgon och har hört att det kanske ska snöa igen. Vill inte ha mer snö speciellt när den nuvarande håller på och smälter bort, tycker att våren ska komma och stanna kvar den här gången. Är less på att ha träning på det äckliga cafeteria golvet varje dag...

RSS 2.0