SATCG

Idag har vi haft skoj här på campus, har spelat amerikansk fotboll, badat i poolen, provat cheerleading vilket var hur kul som helst! :) Efter middagen och innan rehearsal spelade vi volleyboll, jag oskar och en random kille mot 6 andra och självklart ägde vi, fast dom fuskade så dom vann. Imorgon ska vi till manhattan igen :D


Mitt lag här i New York, och vi har bästa namnet ever! Vilket är sex and the city girls :D


I'm in New York right now

Hej alla hemma i Sverige ni ligger förmodligen och sover nu. Sitter nu på campuset i bronx och klockan är vid 10 förtillfället. Jag mår i alla fall bra och flygresan gick bra :) Kom väl till arlanda strax innan 7 på morgonen, hade sagt hej då hemma till syster och lilla valpen. Vi var 7 stycken som åkte från arlanda och det är lite roligt att tre av oss ska till kalifornien sen på tisdag och att tre av namnen även var caroline/carolina ;P
Idag har vi gått runt om i campuset, haft lite lektioner om man kan kalla det för det, spelat baseball, haft music quiz nu på kvällen. Vi har även börjat planera showen som vi ska ha sista kvällen och om jag får säga det själv kommer den bli hur bra som helst, tänker inte skriva vad vi ska göra här nu ifall någon av konkurrenterna skulle kolla in här ;) För övrigt har allt varit bra förutom att mitt rum är iskallt och det finns typ inga extra filtar att låna vilket är sämst så jag lär väl frysa ihjäl eller något i den stilen.
Imorgon ska vi åka in till manhattan för första gången och helt enkelt ha en helt awesome dag :)


Har gått och blivit gulmapp nu igen :P


caroline och ellinor :)


I'm off to the states!

Har precis packat färdigt och till min besvikelse väger resväskan 22 eller 23 kg vilket inte betyder någon shopping i New York. Eller lite kan jag säkert klämma ner i handbagaget men det är inte mycket :(
Idag var jag hos mormor och fick fotvård och tog en sista fika nere på centrum med elin, elin och cissi.
Nu är det snart dags för en dusch, äta lite efterrätt och sen försöka sova. Det är samling på arlanda klockan 7 imorgon.
Nästa gång jag skriver kommer jag vara på andra sidan atlanten! :D


4 dagar kvar i Sverige

Igår fick jag schemat för veckan i New York. Vi ska bo på Suny maritime university och campuset ska tydligen vara väldigt fint :)
Vi ska både ha lite lektioner, leka lekar/ prova på sporter, sightseeing både med buss och till fots, självklart shopping, kryssning runt manhattan ena kvällen och mycket mer. Låter som att veckan kommer bli helt awesome! :)

Självklart hade jag och mamma glömt bort lite småsaker i måndags när vi var och handlade, så i eftermiddags åkte jag och pappa till kista för att fixa lite dollar och andra nödvändigheter ;)


Linnea har åkt tillbaka till vätö, så vi sa hej då igår :'(


Stockholm i mitt hjärta

Igår var jag och mamma lite överallt och handlade saker till usa, bland annat de sista presenterna och lite andra nödvändigheter som en ny adapter, dataväska och en ny laddare till datan. Blev en massa åkande fram och tillbaka, speciellt ner till centrum där vi hamnade hela 3 gånger xD

Idag sa jag hej då till cassi :'( vi gled runt på stan, drog till skansen, såg järvarna för typ första gången och joinade allsång och hade det allmänt trevligt :)Om en vecka är jag på andra sidan atlanten och jag är taggad!

27 juli någon?

I fredags fick jag hem en massa papper från sts om flyginfo och allt som hör dätill i stortsätt samt lite annat. Känns bra att det kom innan helgen. Nu är min stora fråga om det är någon annan som åker med sts och ska gå förberedelsekursen i new york från den 27 juli? Helst någon som också flyger från arlanda men det spelar ju egentligen ingen roll ;)
Igår hade jag en liten avskedsmiddag här hemma för några vänner, sorgligt att jag såg vissa av dem för sista gången innan jag åker "/


...

Har inte hänt så mycket på sistonde. Har säkert en miljon saker jag måste se till att fixa innan jag åker som jag aldrig orkar ta tag i. Nu är det i alla fall snart bara två veckor kvar tills jag åker, men nu ska jag ta och packa inför vätö kommer hem på torsdag igen :)

RSS 2.0