Glad påsk

Redlands i en tatuering och piercing ställe med en massa taco bell är var jag befinner mig nu på denna påskafton. Lite tatueringar ska införskaffas för vissa människor, dock inte för mig. Tatiana får sin nu och vi får se vem som står näst på tur. Senare ikväll är det påskmiddag och film som gäller. Igår hade man en trevlig eftermiddag kväll med Heidi och allt Texas folk, vart en liten tur till the mall medans laela var hos doktorn och så blev det sen middag på olive garden :) har inget mer att säga nu så vi höres.

21 april 2011

Tänk vad tiden går fort och hur mycket man inser att man hatar mountain weather, så omväxlande att jag tror jag kommer dö snart. Min skola är helt cp, inte en enda dag över påsk fick vi ledigt var glada ni som har påsklov. Så förra helgen var det ju Grand Canyon som gällde för min del och det var helt amazing, går inte att beskriva med ord man måste helt enkelt se det själv. Har inte hänt så mycket intressant i veckan, dagarna har rullat på och lite små roliga grejjer händer väl då och då. Hade track meet i onsdags och det gick väl bra om man säger så. Körde 3-steg för andra gången i mitt liv och upptäckte att man är proffs, hoppade 9 meter nånting och så blev det 4 nåt i längdhopp man är ju fan proffs. Senare i natt kommer lite Texas folk hit över påsk helgen och det ska nog bli skoj men nu ska jag ta och sova, somnar nästan här borta ;)

The Lamborghini Goat Troopers

Vädret har varit så himla omväxlande och det blir man trött på. Den här veckan har i alla fall varit chill trots allt som har hänt. Youth track började i måndags och då var det gay men det var skönt väder, i dag var det skoj trots dåligt väder. Fick mitt lag till sammans med Jennie hel skön tjej och vårt lag verkar hur bra som helst. Och imorgon efter skolan drar jag till Grand Canyon över helgen, jag är taggad till 1000! Ska väl försöka att packa lite nu.

Spring break

Har nu haft spring break i en vecka och man kan ju inte riktigt klaga på det. Själv har jag haft en trevlig vecka och hunnit med lite olika rolig heter. Åkte till venice beach för sol och smores, gick även runt lite på strandpromenaden och hade det allmänt trevligt, knallat runt lite i santa Monica, gått promenad runt lake gregory, vart på knott's Berry farm och åkt karuseller. Stirrat på snö genom fönstret (är bara glad att det inte kom lika mycket som dom sa och att allt är borta). Hade track meet i lördags, och vi var typ 15 stycken som var där och frös ihjäl på bussen på vägen dit då den inte ville bli varm. Andedräkten var vit, då kanske ni kan förstå hur kallt det var, tur att man hade filt med sig :) för övrigt gick det väl bra på tävlingen skulle jag säga och hade det ganska så roligt med människorna som var där. Har även gått på bio och shoppat lite, skulle väl säga att det är en snabb genomgång av veckan som gått och nu är det dags för skola igen imorgon. Vill även säga grattis till en av världens bästa kusiner som fyller år idag :) nu ska jag fortsätta kolla på filmen så hörs vi senare.

Girls rule, boys drool

I måndags hade vi track meet nere i citrus valley. Då det var massa andra aktiveteter den dan behövde vi åka redan halv 1 och gå från lektionen redan kl. 12. Sweet! Så vi var där redan kvart över 1 och det började inte förrän 3. Så det blev att sola och bara ha lite allmänt trevligt innan allt drog igång. Hoppade 1.40 i höjdhopp, fett nöjd jag var. Fick även med mig en trevlig solbränna hem då man va duktig och glömde använda solkräm. Bilder och sånt kommer senare. I tisdags lagade jag köttbullar till middag, och såsmixen från Ikea var tydligen bombad med iodin eller nåt som Heidi är super allergisk mot, så tog nästan död på henne. Men Eddie kom hit och skjutsade henne till sjukan och senare åkte jag och Jesse och hämtade hem henne. Igår hade vi battle of the sexes assembly så alla lektioner var kortade vilket alltid är trevligt. Var den bästa assemblyn hittills då dom övriga varit pretty lame. Killarnas dans var ju roligast och vi tjejer vann hela tävlingen! :) Idag pratade jag även svenska i skolan igen :) pratade med Andreas (en av svenskarna som är här med auto shop programmet) det var väldans trevligt och vi pratade i stort sätt hela 2nd period. Sen blev det även lite på spanskan skulle säga något elakt om någon och det var hur roligt som helst. Blev Justin har ett stort huvud och ser ut som en apa (han gör i te det så ni vet) vart hur mycket skratt som helst när jag översatte det. Men har man en halvsvensk spanska lärare så har man. Sen hade vi även fotografering på träningen ute i solen, älskar att det är varmt igen och nästa vecka har vi spring break sweeeeet! :)

RSS 2.0