1 månad i staterna

Jag vet att jag är en dålig bloggare nu för tiden, men till mitt försvar så får jag bara använda datorn 1 timme i veckan + om det behövs för att göra läxor. Så blir förmodligen lite mer uppdatering har senare.

Så jag har oficiellt avklarat 4 dagar i high school. Det är verkligen pain in the as att skolan börjar 07:20 och att vi av någon anledning ska vara där klockan 7. Men så slutar vi ju 14:05 så det är ju skönt. Min skola har som regel att de stoppar alla utbytesstudenter som juniorer så ingen graduation för mig :( men blir noog lika najs ändå. 
Okej, kopplingar skolan har till Sverige, dom har ett utbytesprogram med en skola i östersund, rektorn och någon annan snubbe (kommer inte ihåg vad han gör) är båda två halv svenskar som jag, coachen i crosscountry (som jag ska börja på när vi fyllt i alla papper) har någon släkting som bor i Stockholm och så står det hej hej i deras "hello" korridor (tar kort nästa vecka). 

Kurser jag har förtillfället är anatomy, english, spanish, art, pre-calc, och us history. Förtillfället gillar jag us history bäst, visst vi har knappt gjort något än men människorna är super härliga och läraren verkar najs.  

Vi har inte fått några böcker än, och skåp är det bara senior som får (är bara en korridor i hela skolan som har skåp på ena sidan.) Så kommer bli jobbigt att släpa runt på alla böcker hela dagarna. Även lite segt att det är samma schema varje dag, men man vänjer sig nog.

Nu är första helgen här, och det är någon carnival eller något sådant här i Crestline så vi ska typ dit senare ikväll och så ska vi kanske bowla imorgon, vi får se. Och så måste vi åka ner för berget och köpa lite mer skolsaker. Kommer i alla fall inte sitta här och inte ha något att göra.

Btw så har jag nu varit i usa i en månad!!!! Känns sjukt när jag tänker på det... Aja vi hörs när vi hörs Sverige.

Jag ville ju till Texas :(

Vad har hänt sen sist då?
I torsdags åkte vi ju till Santa Monica och jag och Tatiana shoppade efter att vi hade ätit lunch, det var ju najs kan man säga. Själv köpte jag 3 olika tröjor som kan vara bra att ha ;) Sen blev det ju då LAX och en massa väntande...

Fredags var det en massa skit som hände som jag inte tänker ta upp här, hoppas ni förstår.

Lördag, 14 augusti, MY BIRTHDAY!!!!! kan fortfarande inte riktigt fatta att jag är 18 nu, inte för att det gör någon skillnad här ;) I alla fall så åkte jag Tatiana och Mille till Newport beach och spenderade några timmar där med att bada i stora vågor, sola, och kolla in killar (var dock inte så många där). Käkade lunch på jack in the box och tog en liten omväg på vägen hem. Inte direkt vad man vill när bilen inte har någon AC. Vi åt i alla fall pizza till middag och kollade på Sweeny Todd.

Igår var det ungefär en chilldag. Jag och Tatiana tog en liten promenad efter middagen och tog massa störda bilder, men hallå vad ska man annars göra? Vi åt i alla fall min födelsedagstårta sen när vi kom in och den var smarrig :) 

Idag åkte vi hem till Heidis vän Eric som bor i Pasadena och badade i hans pool och hade det allmänt trevligt i vattnet. Det ända dåliga var väl att solen försvann ganska tidigt från vattnet men det var kul ändå :) Åkte förbi en apple store på vägen hem för att fixa lite där. Varför kan dom inte ha ett 1 års kontrakt på deras iphone istället för 2?!!! Kostar 600 dollar utan, men vi ska typ kolla om vi hittar en billigare på ebay :) mamma, pappa  kan jag köpa en? :)

Antar att det är allt för tillfället ;)

Btw så blir det ingen resa till Texas nu innan skolan börjar :( Tydligen börjar skolan en vecka tidigare iår än vad den gjort de senaste fyra åren så vi kommer inte hinna dit och hem innan skolan börjar. Det suger! Men fick veta att vi ska dit över jul :)

13:54 i CA

Länge sen jag skrev nu och vet att några av er antagligen är lite irriterade på mig nu xD
New York var helt underbart och var lite tråkigt att åka därifrån. Men nu är jag varit här i Crestline i en vecka och det är bra.

Dagen efter ja kom hit följde jag med Heidi (min värdmamma) när hon fixade sina naglar, sen åkte vi förbi skolan men deet var typ stängt eller nåt så vi kom inte in. Vi åker väl dit lite senare och fixar allting. Innan vi åkte hem åkte vi förbi en av hennes kunder.
Har även vart på ett animal shellter och lämnade en av hundarna där som var lite konstig. Så nu är det bara 2 kvar här, eller det är inte så bara ;) Har även varit några dagar då det inte varit så mycket att göra då heidi jobbar/ bilade hit från Alabama och Stuart (värdpappa) har åkt iväg på jobb.
Btw så har jag en värdsyster nu! :) Tatiana som är 17 har bott hos sin pappa i Alabama men har nu flyttat hem hit, tycker det är jätte kul.

Igår gick jag och Tatiana på en promenad runt sjön och det var väldigt skönt i början när det var neråt. Men fy satan vad jobbigt det blev efter ett tag med alla backar och sen upp för berget igen för att komma hem. Vi var typ döda efteråt, och inte träffade vi på några människor i vår  ålder heller som stanna och parata med oss -.-

Imorgon ska vi i alla fall åka och shoppa lite och sen hämta upp Milica på flygplatsen i LA. Kommer nog bli en bra dag :)

Lägger upp lite bilder från New York nu

Orkar inte ladda upp fler bilder nu, dom finns på facebook ;)

Sunday

Igår åkte vi till manhattan igen och det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv :)
Det var frukost klockan 7 och sen åkte vi iväg med en yellow schoolbus! Väl framme blev det times square ta tusen kort och gå runt i affärerna där i närheten. Var inne på en skit stor m&m som var 3 våningar samt lite andra :) Lunch blev på planet hollywood och sen gick vi till rockefeller center och tog hissen högst upp och hade utsikt över hela new york city, det var sjukt coolt. Sen blev det ännu mer shopping och klockan 7 var det dags för kryssning runt manhattan med ännu fler bilder och frihetsgudinnan. På väg tillbaka till campuset var det allsång och dans bak i bussen, hur kul som helst! :) Det var helt enkelt en perfekt dag.

Idag var jag maddie och linda ute och sprang på morgonen innan frukost, är sjukt stolt över mig själv. Efter frukosten hade vi lektion, det var en hel skön lärare som snackade om usa:s historia, var faktiskt riktigt kul att lyssna på faktiskt. Efter det skulle vi hålla ett litet tal om oss själva och det blev helt messed up :S
På eftermiddagen skulle vi ha åkt och badat på long island men det var dåligt väder så vi åkte och shoppade istället, big surprise eller inte xD

Har varit kul idag också och nu måste jag rusa för våran rehearsal börjar nu. Bilder kommer sen!


RSS 2.0