Bye America

Idag har jag varit borta i 11 månader och imorgon sätter jag mig på planet igen och åker hem. Jag känner mig redo men samtidigt vill man stanna kvar. Tyckte det var svårt att lämna Sverige för ert år sen men det är inget om man jämför med nu. Går ju inte direkt att packa ihop ett helt nytt luv man levt i ett år i en väska och förvänta sig att allt ska vara som när man åkte. Har ju ingen aning om jag kommer träffa nån igen eller när, alla kommer även vara utspridda över hela landet. Imorgon ska jag först spendera ca 5 timmar på lax alldeles ensam innan mitt 10 timmars plan till London går, låter ju som att jag kommer ha jätte kul där... Eller inte. Nu ska jag i alla fall ta och sova.

Long time no see

Har inte uppdaterat på riktigt länge nu men har helt enkelt inte haft tid. 13-16 juni hade jag mina sista dagar i skolan och man kan ju säga att det var lite sorgligt. Dagarna gick åt med att njuta av halvdagarna (slutade redan kl.12) och börja säga hej då till alla. På torsdagen blev det att packa och sen drog vi till graduation party hos vår granne matt där det var lite trevligt folk. Förra fredagen var nog en av de värsta dagarna i mitt liv, åkte till six flags med mamma, pappa och syster vilket var otroligt kul men mådde så dåligt för att jag visste att jag inte skulle träffa nån igen. På lördagen sen åkte vi till san francisco där vi spenderade 3 hela dagar innan vi tog pacific coast highway tillbaka till L.A. Var riktigt coolt faktiskt och sjukt fint på sina ställen. Imorgon ska vi i alla fall åka till stranden så hoppas det är varmt och soligt hela dagen lång :)

Youth track is over

Igår var det sista tävlingen med Youth track, tog i stort sätt hela dan men kul var det i alla fall. Vi tränare behövde vara där redan kl 10, men hon som håller i allting kom inte förrän halv 11 så då började vi plocka fram allting och sätta upp flaggor och allt annat som behövdes. När vi var färdiga låg alla och trängdes på en av höjdhopps mattorna medans den andra var helt tom, lite mysigt om man säger så. Alla ungar kom dit runt 12 och då var det först en parad med alla lagen från dagis till 8an. Dom glömde säga mitt lags namn i högtalarna när vi gick förbi, hur kan man egentligen glömma bort en get? I alla fall så gjorde vi alla grenar efter det, när vi väntade på höjdhoppet busade jag och alex runt och hoppade och gjorde allt möjligt skoj på sättet som hade gått sönder så Jennie behövde i stort sätt hålla koll på båda våra lag, haha det var nog det roligaste på hela dan. När allt var klart åt vi glass med ungarna och gav dem medaljer och tog grupp foto sen fick även vi presenter :) plockade undan allting samtidigt som man käkade lite mer glass var ju inte den bästa idéen men det funkade i alla fall. Sen sprang jag en tur med andrea och Audrey, eller vart ju mer en trevlig promenad i skogen bland alla husvagnar. Efter en dag ute i solen utan solkräm såg jag ut som en kräfta i ansiktet. Kom hem runt 6 och då åkte vi ner och såg pirates i 3D.

2 juni

Idag i government satt vi och kollade i the yearbook, är så himla taggad att få gå och hämta min egen. Tror inte vi får dom förrän på måndag... Gino gjorde även sin redovisning om hells angels, hans pappa var där och snackade lite då han är medlem. Var ju ganska så coolt. Igår vart det den vanliga promenaden till valero och efter deras träning stannade vi kvar och åt pizza och gjorde skyltar med lag namnen på och så. Gjorde en get som liknar en hund lite grann :P nu chillar jag ute i solen och försöker plugga matte. Har sista provet imorn bortsätt från alla finals.

RSS 2.0