Sjukling bloggar från staterna

Haha Elin jag dog typ av din historia, så himla roligt! :)

Kom hem från Kansas City igår runt halv 5. Har suttit i bilen alldeles för mycket den här senaste veckan. Brölloppet var okej, kändes lite skumt att vara där då jag inte visste vem några av människorna som var där var men men. Själva vigseln började klockan 2 och sen var det the reception. På kvällen gick jag Tatiana och Heidi på bio med Tatianas bästa kompis Theresa som bor i Kansas City. Vi såg the american och den var wierd och väldigt tyst? Var även en trailer för låt den rätte komma in, cassi kommer du ihåg när vi såg den? xD Det regnade så våra koftor var helt blöta när vi kom fram och det var kallt i bio sallongen så det gick ju inte så bra att försöka värma sig med blöta tröjor.
Sen i söndags packade vi bilen och åt på chipotle med Theresa innan vi satte oss i bilen och körde konstant (kändes det som) tills vi kom hem igår.
Blev sjuk i lördags nån gång, så idag åkte vi till doktorn och jag har acute respiratory infection. Fick lite mediciner och får inte gå till skolan förrän tidigast på fredag.
Och nån gång igår kväll blev hundarna ner sprutade av en skunk, så stackarna var tvungna att sova ute igår natt och idag för det var ingen som kunde tvätta dom förrän imorgon.

Jaa, det var väl allt som hänt sen senast skulle jag tro.


Very fue pictures from the first meet.
Datan är snart död och jag orkar inte hämta laddaren så nu signar jag ut. Vi höres!


Road trip

Sitter just nu i bilen nagonstans i Kansas pa vag till Kansas City som jag gjort sen i onsdags efter skolan. Men sa lange man har musik och massa snacks sa overlevar man det mesta. I kvall har easy A premiar sa jag och Tatiana ska ga och se den, blir nog kul och imorgon ska vi ga pa brollop.

Forra veckan fick vi vara uniforms till cross countryn (lopning elin ;) dom ar bla med lite vitt och sa star det rim pa brostet. Kopte aven 2 tjocktrojor och en t-shirt som ar ytterst skon och snygg :P Hande inte sa mycket mer i skolan forra veckan sa vi hoppar direkt till helgen dar det hande lite roliga saker.

Fredag: Okej skola och cross country dar vi hade pre-race vilket var valdigt najs om vi sager sa. Sen pa kvallen akte vi hem till Michael dar det var carbfest for alla som tog sig dit vilket innebar hur mycket pasta och brod sa trodde jag skulle spy, haha inte riktigt men ni fattar. Dar hade vi det allmant trevligt med snack, lite lekar och tittade pa en film med bilder och sant fran forra arets lag. Juste var lite roligt nar vi kom dit, instruktionerna sa att huset var pa vanster sida och hade nummer 123, vi kommer dit och 123 ar pa hoger sida. Sa jag, millie, julia och clay gar upp till dorren och ringer pa men ingen ar hemma. Det var ju lite skumt... Da kommer Maddie och nagra andra och bara aker vidare uppfor gatan for att det finns tva nummer 123, varfor??? Aja hade ju vart lite kul om framlingarna hade oppnat dorren.

Lordag: Samling klockan 5:15 vid skolan for att ta bussen ner till det forsta meetet (race) Vi kom val dit runt 7 och sjalva tavlingen borjade klockan 8 och slutade vid 12. Gick bra for min del for att vara forsta gangen och bara tranat i ungefar 2 veckor, "sprang" hela tiden sa jag ar nojd fast jag ville borja ga. Vi stannade och at pa in n out innan vi akte tillbaka, yumme. Halvvags upp for berget behovde vi stanna for att motorn var overhettad, inte sa kul men vi gjorde det basta av situationen och hade allsang. Vi akte i alla fall vidare men efter 5 minuter stannar vi igen for bussen har gatt sonder! Sa vi behovde sitta och vanta pa att en ny buss skulle hamta oss i ungefar en timme. Sa dar satt vi i varmen och vantade vid vagkanten. Behover jag saga att istort satt alla var halvdoda? Kom tillbaka till skolan vid 5 istallet for 3 halv 4. Vi at i alla fall kina mat till middag.

Sondag: chillade och gjorde laxorna, sen hander varsta grejjen nar Heidi och Tatiana kommer tillbaka fran affaren. Uppfor trappan kommer den har killen Crispin som har kort in i en telefonstolpe utanfor vart hus och hans bil var halvvags av vagen (ar som ett litet stup dar) Sa han hanger hemma hos oss ett tag och han var inte sarskilt pratglad sa det vart ju liiiite awkward dar. Polisen kom for att en av grannarna hade ringt dom och hittat pa varsta historien om vad som hande. Sa dar stod vi vid fonstret och forsokte se vad som hande, valdigt intresant ska jag saga. Det var en pistol och allt inblandat.

Sen sprang jag pa han i skolan och sag till att allt var bra och han sa bara tack for allt. Tack for vad? Han ville inte ha dricka eller nagot att ata men whatever.

Det var ju lite typiskt att jag missade RIM run som var i onsdags och den som ar nagonstans imorgon. Men det kommer ju flera meet, finalen ar ju inte forran i november.

Akte precis forbi en skylt for little Sweden :)
Orkar inte leta upp bilder fran facebook sa ni for helt enkelt klara er utan, dom kanske kommer senare.

Labor day weekend

Efter Skolan i fredags hade jag och Milly tid hos doktorn för vi var tvungen att fixa hälso undersökning för att få vara med i de olika sporterna. Det tog hur lång tid som helst, innan vi fick komma in spenderades tiden med att titta på hannah montana med några små ungar i väntrummet. (just nu halvkollar jag på camp rock 2)
Efter det var det hem en snabbis (45 minuter för att vara exakt) då jag var tvungen att packa för the camping med ayusa samt för the sleep over med cross country laget hemma hos Savi.

The sleep over var hur kul som helst, vi hade en discoovery hunt (mitt lag vann, wohoo!!!!) käkade hamburgare, chips och fruktsallad till middag. Vi hade lite bonding alla tjejer, dansade på deras veranda och garage uppfart. Lekte lite lekar, svullade med godis (bland annat swedish fish) och kakor. Jag och några andra sov ute under bar himmel och somnade genom att titta på stjärnorna, det var hur mysigt som helst och inte ett dugg kallt. Till frukost hade vi vattenmelon, bagels, flingor och annat mumsigt. Det var helt enkelt en underbar kväll och morgon med tjejorna.

Åkte hem och var hemma i ungefär 30 minuter innan det var dags att åka hem till Jeff som skulle skjutsa mig, milly och lara (från Holland) till lägret. Kan ju säga att det var lite stressigt där. Lägret var i alla fall kul trots att jag och några andra olyckligt lottade var tvungna att sova i den ofräschaste stugan jag någonsin sätt. Vi hade i alla fall vattenkrig, badade lite i poolen, umgicks med folket där, kollade på film och hade lite föreläsningar om hur året kommer att bli och hur man ska uppföra sig. Var i alla fall härliga människor där, och vi ska åka tillbaka dit i maj.
Vi var där till i går morse då vi behövde åka hem tidigare än alla andra så jag slapp städa! Man ska väl ha lite tur? Juste, Ellie som jag träffade i New York var också där, det var super kul att träffa henne igen :) Var fast hemma hos Jeff någon timme innan han skjutsade hem mig och Milly och vem vet varför. Men vi åt i alla fall lunch där och hade lite små kul så det var lungt.

Det var väl min labor day weekend, och det är ju alltid trevligt med 3 dagars helg :)
Länge sen sist

Ledsen att jag inte uppdateerat på över en vecka, men jag hade helt enkelt inte tid den här helgen ;)

Okej vi börjar med förra helgen.
Lördag: Vi städade lite här hemma och sen kom Jamie hit och hämtade mig och vi åkte ner till Crestline där vi mötte upp lite folk från skolan at the carnival. Den var ganska dålig men vi hade kul och fick åka karusellerna gratis för att någon kände någon soom jobbade där eller något i den stilen ;) Åt i alla fall sockervadd och lite andra onyttigheter samt provade lyckan på dom olika spelen (lyckan var lika med 0) Jag kom hem vid 10 och kollade på american pie med Milly.

Söndag: Vi åkte nerför berget för lite schopping, vi åkte till en utomhus galleria som är väldigt bra ska jag säga er. Efter att vi varit där några timmar åkte vi vidare till target och staples där vi köpte lite skol grejjer som behövdes (binder, papper och sånt där tråkigt) Sen bar det av uppför berget igen, lite läxor och sen dags för sängen.

Måndag: efter skolan åkte vi till flygplatsen för att hämta Tatiana som varit i Texas i 2 veckor (så avundsjuk på henne!!!) Tro det eller ej men det blev en till tur till target efter ett snabbt stopp hos jack in the box för att köpa sovsäck och lite annat för den kommande helgen. 

Tisdag - torsdag: Började i cross country laget och jag måste säga att det är härliga människor det :) Ändrade även min  anatomy till fysik (ville inte ha biologi med sophmores eller ändra hela mitt schema). Men vem försökte jag lura? Gick på 2 lektioner innan jag bytte till biologi ändå.

Vi tar den här helgen i ett annat inlägg men först lite bilder.


hello korridoren i skolan :)
blir bara en bild...

Jag är halv est för dig som undrade

RSS 2.0