Texas

Hade tänkt skriva ett inlägg om vad jag gjorde i texas nu. Får väl se om jag orkar med det eller inte.

Fredag 17 dec: Lämnade Crestline, CA ungefär halv 8 på morgon, stannade och bytte olja på bilen innan vi drog ut på highway 10. Kom fram till El Paso, TX runt 9 eller 10 på kvällen.

Lördag 18 dec: Lämnade El Paso och kom fram till Waller runt 8 om jag inte minns helt fel. Och då åt vi middag med Heidis folks samt Fabian en av deras utbytesstudenter som är från Slovakien. Kollade på film och pratade resten av kvällen.

Söndag 19 dec: Inte lätt att sova ut när man sov på soffan i vardagsrummet. Åt french toast till frukost och sen gick jag, Fabian och Eric (från sydkorea) över till the Powell's hus med alla mina grejjer eftersom jag skulle bo där resten av veckan, där kollade vi på film med dom. Runt halv 3 åkte jag, Tatiana och Dawn till target och julhandlade när vi åkt runt på parkeringsplatsen vid outlettet och insett att det inte fanns någon plats till oss. Åt lunch på taco bell och dom som stod före oss i kön hade exakt lika dana kläder, vi nästan dog av skratt! Såg så himla kul ut. Efter det åkte vi tillbaka hem, och jag följde med Heidi till Katrina och efter ett tag åkte vi iväg och åt middag med henne, Laela och Troy. Sen chillade jag resten av kvällen med Tatiana, Alicia, Dawn och deras kompis Lauren kom över en stund.

Måndag 20 dec: Jag och Dawn gick över och åt frukost med Fabian, Eric och Lauren och bestämde att vi antagligen skulle följa med lauren till the mall och bara vara där under dan. Men när vi kom tillbaka efter att ha duchat och så var alla redan borta. Så vi gick tillbaka och kollade lite film tills de var tillbaka från affären och då slog vi in en massa julklappar. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde resten av dan/kvällen.

Tisdag 21 dec: Åkte och julhandlade lite mer, men den här gången med Fabian, Eric och granddad. Vi åkte först till ett outlet, shoppade, åt lunch och sen åkte vi någonstans och åkte skridskor. Eller var bara jag Fabian och eric som åkte. Och som alltid med hyrda skridskor kännde jag mig som bambi på hal is xD Vet inte om vi gjorde något mer eller inte...

Onsdag 22 dec: Var över hos granddad och nanny som vanligt, innan jag på eftermiddagen åkte iväg till någon mall med Alicia och Tatiana då vi köpte de sista julklapparna och bara hade det trevligt. Inget mer speciellt som hände den dan vad jag kommer ihåg.

Torsdag 23 dec: Gjorde inget under dagen, eller gjorde vad vi gjort alla andra dagar, var över hos granddad och nanny's hus med dawn då vi slog in julklappar med Fabian och Eric. Gick sen över till oss och röjde upp lite då vi skulle ha över alla på middag. Sen kollade vi på en massa dane cook klippnpå youtube, och måste bara säga att jag älskar den snubben, hur rolig kan man va egentligen?

Blev trött på att skriva nu så fortsätter vid ett annat tillfälle


DANG!

En av vägarna man kan ta upp hit, tur att det inte är den vi brukar ta.btw så är jag hemma i kalifornien igen, bloggar senare för nu ska jag sova. Man blir trött av att åka bil.

2 dagar i Texas

20 december, i alla fall har. Sa ville egentligen bara passa pa att saga grattis till pappa och Linda som fyller ar idag. Hoppas ni hade det bra trots all sno ;)

Ar i Texas for tillfallet, najs najs och idag var det nastan 30 grader varmt, tank vad man saknat varmen.
Vi lamnade crestline i fredags morse och kom hit till waller runt halv 8 i lordags.
I sondags chillade vi forst lite har hemma, sen akte jag och julshoppade med Tatiana och Dawn, dagen avslutades med middag med Heidi, Troy, Katarina and Laela som var sa soot! Sen chillade vi lite mer innan vi somnade.
Idag hangde jag med Dawn storre delen av dan och Fabian och Eric joinade oss ibland. Ar for tillfallet med Tati, Dawn och Alicia och vi ska snart satta pa en film eller nagot.

Har inga bilder pa den har datan sa ni far klara er utan.

Q

Linnea:
Hej! jag tänkte också åka till usa som utbytesstudent men vill jätte gärna hamna i CA men hur hamna du där? Var sts bra och va hade de för nackdelar:)

Awesome att du tänker åka som utbytesstudent, du kommer inte ångra dig!
Med sts kan man göra ett områdesval om man vill vilket är östkust, västkust, söder osv. men det betyder inte att man kommer hamna där, beror helt enkelt vilken värdfamilj som väljer dig. Själv gjorde jag inget områdesval utan hamnade här i kalifornien i alla fall.
Jag tycker sts var bra, och du borde verkligen gå förberedelsekursen i NY, var hur roligt som helst! :)

December 15

16 december nu i Sverige vilket betyder att det är mamma och Kens födelsedag. Grattis! hoppas ni firar ordentligt :) ♥

Jag fick långhelg då jag var i Denver över helgen, najs om man säger så. Vi bodde på the Oxford hotel mitt i alltihopa så det var najs. Dom hade en matta i hissen som dom bytte varje dag, så man behövde aldrig fundera över vilken dag det var om man är glömsk det vill säga ;)
Shoppade lite och vandrade runt en del och det var bra väder, några + grader så det var inte allt för kallt.Fundraiser middag i måndags med basketen vilket var ganska kul med tanke på vilket skämt jag och Eddie körde med vilket alla gick på! haha jag dog av skratt och är väldigt förvånad över att alla gick på det.

Idag var det dress up as a present day, och när Alex hade både sin och Hannahs kostym var det den bästa någonsin! As najs matte då vi bara satt och gjorde ingenting, vi hjälpte även Sam med hennes prov. Vilket betyyde att vår lilla grupp inte började med läxan, men vad gör det när vi ändå går igenom allt dan efter?
Målade vi snöflingor i the corner store på lunchen med Alexis och Rosa, kul kul. Inte för att dom blev så fina men men... ;)PJ dag imorgon samt holiday extra veganca eller nåt i den stilen 6th period vilket betyder fika för hela slanten! Och direkt efter det bär det av till Texas! :)

Sweet 16 times 3


Dålig bloggning på sistonde, har inte haft tid eller lust och om jag ska vara ärlig har jag ingen större lust nu heller men offrar mig för er.

Onsdag till fredag hade vi jv basket turnering nere i Hesperia, i onsdags var vår match klockan 6 och av någon anledning stannade vi och åt innan matchen på in-n-out så där sprang vi runt och var hur sega som helst.
Torsdag var den halv 8, gick mycket bättre och vi ledde hela matchen till de sista 5 minuterna och det slutade med att vi förlorade med 5 poäng. 
Fredag var det matchen halv 8 igen och vi spelade mot ett varsity lag, hur orättvist som helst. Vi var den enda skolan som höll dom under 60 poäng. Denny's till middag där dom är hur sega som helst så vi kom inte därifrån förrän runt 11. När vi går till kassan för att betala så sitter det nån människa och kollar ner i golvet och när jag går förbi kollar han/hon upp och säger "you're taller than a motherfucker! can you dunk? You should be able to dunk. Just wait until we play one on one" haha var enormt kul när vi var smått döda om man säger så. Jag och courtney stannade i Hesperia med gigi hennes systrar och mamma så vi fick ca två timmars extra sömn. 
I lördags började matchen klockan 9 så behöver man säga att jag var glad att vi hade 10 minuter till hallen istället för 1 timme +

När jag kom hem runt halv 12 fick jag en andra frukost, tog en nap innan jag åkte hem till alexis där hon alex och blake hade deras födelsedagsfest. Spelade capture the flag vilket var helt lame och super kallt efter ett tag, Väl inne käkade vi tårta, lekte lite andra lekar som just dance och någon skum namn lek kollade film och hade allmänt kul.

Igår hade vi cross country banquet. Var jätte trevligt och hade en super kväll med laget. Vi åt, delade ut priser och presenter, kollade på filmen som Hannah suttit och redigerat 16 timmar i sträck och bara umgicks.

Torsadg morgon bär det av till Denver över helgen!! :)


RSS 2.0