31 maj

Idag var jag tvungen att ta två stycken sprutor, två stycken! Bara för att dom  tydligen fattades eller nåt i den stilen. Eller egentligen behövde jag bara "förnya" vaccinationen. Men ni som känner mig vet att jag hatar att ta sprutor. Och nu fick jag en i varje arm, var ju smått handikappad efter det ;) Aja, det är bara en lektion imorgon, ledig på onsdag och avslutning på torsdag! :D

Förresten, är det någon som har tips på en bra digetal kamera? :)

Ny design

Har egentligen inte hänt så mycket sen senast. Ville egentligen bara tacka Angelica för den superfina designen! :) Det är bra att ha vänner som går media när man själv inte fattar ett skit av sånt här ;P Det jag gillar lite extra med den är att alla bilder i headern är tagna i USA, eller alla och alla är kanske att ta i. Men stranden är i alla fall Miami beach för den som är intreserad och bilden på mig är tagen på någon annan strand i Florida.

27 juli

Idag fick jag mina flygtider och det ska bli så grymt kul! Först en vecka i New York innan jag åker vidare till kalifornien :)
           
BA 773  G 27JUL   ARN-LHR         09.10 10.50  
BA 177  G 27JUL   LHR-JFK          13.40 16.25  
AA 713  Y 03AUG  LGA-DFW        09.00 11.55 AA/KIZDNW
AA1649 Y 03AUG  DFW-ONT       13.05 14.00
 
arlanda till london
london till new york
new york till dallas
dallas till san bernardino

Trodde först att ONT airport låg i kanada, då det var det första som dök upp när man sökte på google. Men det var det ju inte som ni märker ;)

64 dagar kvar!!!!!

Avresemöte

Igår när solen sken och det var varmt hela dagen satt jag och många andra sts:are instängda på östra real i 6 timmar. Det var en del ny information och även en hel del som jag visste om sen tidigare. Fick ävenn den otroligt snygga (eller inte) obligatoriska reseoutfitten som bestod av en röd t-shirt och en gul väska, som kommer använads den 27 juli då jag sätter mig på planet till New York :) Dom sa även att de flesta inte fick sin placering förrän i juli så där satt jag som ett glatt undantag :) Mötet höll på i totalt 6 timmar från 10-16, var inte det bästa valet att komma hem efter halv 1 i fredags och sen behöva gå upp halv 8 för att ta sig dit. Gick i alla fall tillbaka till centralen och mumsade på B&J glass och tog tåget hem igen. Och självklart regnar och åskar det som satan idag och man tvingas sitta inne.


About me

Hej alla människor, jag heter Caroline bor i Upplands Väsby och går i 2:an på Rudbeck i Sollentuna. I sommar tar jag det stora steget och flyttar till andra sidan atlanten för att gå ett år på high school. Jag ska spendera mitt år i södra kalifornien i en liten stad som heter Crestline. Designen är lite störd för tillfället och det är inte så här den ska se ut men det fixar sig nog nångång. Nu ska jag fixa lite lunch och sen dra iväg till skolan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0