Kommer jag bli insnöad?

Jag ska snart sova men tänkte hinna med ett litet snabbt inlägg först. Vissa säger att det ska bli snöstorm i helgen, andra att det bara ska regna och dom övriga säger att det ska vara uppehåll, vet inte riktigt vad jag ska tro får helt enkelt vänta och se. Idag hittade Lauren på gangster name till våran lilla mattegrupp och efter det körde jag lite "gangster move" om man nu kan kalla det för det. Alex - K deezie, Lauren- elv dog, jag- carro deezel och så kommer jag inte ihåg sams namn. På vårt engelska projekt kommer jag förmodligen spela gangster (som det ser ut just nu) och alla kommer undra vad fan jag håller på med, haha men det kommer nog bli kul. Imorgon är det fredag och det blir pannkakor till frukost för dom säljer det innan 1st period imorgon. Kan nog inte bli en bättre start på dagen, nu ska jag ta och sova.

21 februari

Långhelger gillas, har vart ledig idag och det var najs.
I onsdags var det cif game mot big bear, våra stora rivaler då dom är den andra skolan här uppe på berget. Det var en jämn och enormt bra/ rolig match men tyvärr förlorade vi på slutet. Det var kul uppe på läkatarn då det var fullt med folk samt att det blev lite för mycket godis/ nachos. Efter matchen åkte jag hem till Natalie och sov där. Var ganska säkert att det skulle bli snow day torsdag och fredag men det blev det inte.

I fredags var det storm här uppe, trodde helt ärligt att träden skulle blåsa omkull, och vi hade 2 strömavbrott på ungefär 5 sekunder.

I lördags snöade det hela dagen lång och det blev lite pulkaåk och lek i snön under dagen med Patra och Regina.

Igår var det lite shopping (rosa spikskor för track) och sen på kvällen var det filmkväll hemma hos Lauren med lite folk och det var trevligt det.
Har varit en rätt så bra helg faktiskt, och imorgon blir det skola igen.




Jag och Lauren snodde Alex papper i torsdags under matten och gjorde en teckning åt han, han ville inte riktigt vara med på bild så de fick bli hans jacka ;)


en bättre bild på vårat mästervärk och jag vet att den är upp och ner.

Things you hide... MLF!

Idag är jag ledig från skolan för det är Lincolns födelsedag och det tackar man för. Är ju inte helt fel med 3 dagars helg, mindre roligt att jag har sjukt ont i halsen och hostar.

Igår hade jag den roligaste skoldagen på länge. På matten hade jag och Alex krig med överstrykningspennor när vi var "färdiga" med det vi behövde göra under lektionen. Så jag hade blå små fina streck på mina händer och han hade rosa + att jag fick han i ansiktet också :) I Mr. Wear's klass hade vi game day och vi tjejer vann över killarna med 81-67 eller nåt sånt. Och den roligaste under hela lektionen vaar helt enkelt när grabbarna hade bokstave m och fick "things you hide" MLF! Hahaha man måste ha varit där för att fatta, men jag och Patra skrattade hur länge som helst åt det :) Sen på spanskan gjorde vi i stort sätt ingenting (så har spanskan sätt ut hela veckan (;) Hannah kom även in och gav sugar cookies till alla seniors, awesome son hon är fick jag också en :D Sen gick vi över till Mr. Faust klass och sjöng imse vimse spindel för honom, för han har cancer i halsen steg 4 tror jag och det var hans sista dag igår för han börjar behandlingen nästa vecka.
Efter det drog jag, skulle ju ta bussen ner till Jurupa hills som skulle gå om en halvtimme så gick dit lite tidigare istället ;) Deras skola var hur nice som helst och såg typ ut som en mall, undra vad dom tyckte om rim när dom va hos oss. Hade rolig bussresa ner och hem trots halsont och huvudvärk. Vann matchen och medans vi väntade på att boys jv skulle spela färdigt deras match låg jag och "sov" på läktaren ;)
gårdagens guote:
Jamie- hey there's something in my eye
Jag- maybe it's your eye
Haha det var roligt det.

I onsdags hade jag andra track träningen och körde höjdhopp, sen hängde jag i the old gym med boys jv innan tjejerna och vår coach kom dit med pizza och cola som vi åt medans killarna hade träning :P Haha det var roligt, och jag och Courtney hade tävling om vem som kunde äta mest. Blev oavgjort om ni ville veta.

Tisdag, match mot hatadee notre dame i deras skit skola, trodde att en privat skola skulle vara fräsh men det var den ju då inte.

I måndags var det första trck träningen, och det var inte ens för kallt att ha schorts och linne! Sen åkte jag med Lauren till 7-11 och vi köpte lite onyttigheter och efter ett ag skjutsade hon hem mig :) Det var ganska kul om man säger så.


Hyllning åt Mr. Faust


Igår innan matchen :)


Outfit från i tisdags, härligt när man inte behöver tänka vad man ska ha på sig på morgonen ;)


Intressant bussresa hem

You talking to me? YOU talking to ME?

Hahaha vilken klass man hade i högstadiet.
Fotbolls stjärnan Elliot Lindberg som man alltid vetat kommer gå långt.
Och nu även Henrik (henke/bengan) Kursula gått och blivit skådis. School break i 7an, Darin på 9ornas show och nu reklamfilm för donken! Den kommer visas både på tv och bio.





Har även fått min flygbilljett hem för i sommar. Flyger från LAX 28 juni och landar på Arlanda 29 juni. Roligt att behöva åka hela vägen själv, speciellt för mig som aldrig kan sova på planet.
DEP LOS ANGELES (NONSTOP)

ARR LONDON - HEATHROW

SEAT 34K OK

Departure terminal B

Arrival terminal 5

Meal: Meal (not specified)

Duration: 10:05


DEP LONDON - HEATHROW (NONSTOP)

ARR STOCKHOLM - ARLANDA

SEAT 10A OK

Departure terminal 5

Arrival terminal 5

Meal: Snack or brunch

Duration: 2:30


Vinst? Javisst! :)

Måste bara säga att jag älskar att tidig lunch dom dagar då vi har borta match! Haha, men vem gillar inte att ha tillåtelse att sätta sig i en packad gul skolbuss, åka nerför berget med underbara människor, spela lite, killa på äktaren och stanna för mat på vägen hem och missa hela 6th period + halva 5th?

Så i tisdags åkte vi ner till Redlands och spelade mot Rubidoux hs, vinsr för oss med 5 poäng! :) Sen blev det att kolla på killarnas match med nachos (alla åt av mina och givetvis tog dom dom som hade mest ost, bussiga kompisar man har va?) och cola, soccer kom efter ett tag och när jv var färdiga blev det att hoppa på bussen igen. Blev käk på BK för mig Courtney, Gigi,  Kayla, Jamie och Patty + några från soccer tror jag. Sen sprang vi tjejer över till donken och lekte lite i deras lekhörna, det var roligt det! Sen skrattade vi i stort sätt hela vägen tillbaka till skolan åt allt och inget.

Igår funkade inte värmen i vårt hus så det var jätte kallt. Så efter skolan åkte vi ner till Starbucks och jobbade/ gjorde läxor. Och sen åkte vi hem till Eddie och sov där. Fixade det idag så nu är det varmt och skönt igen.

Idag hade vi vår sista hemma match :( Vi krossade Banning hs med 20 poäng och vi spelade inte ens bra. Efter matchen beställde jag Jamie och Natalie 2 stora pizzor! Inse att vi var 3 stycken som delade på 2 stora och det var några andra som var 6 stycken som delade på 3 medium, Vilka är det som är feta? boys jv och girls varsity förlorade och boys vardity matchem var den mest spännande matchen någonsin, var hur jämnt som helst hela tiden men tillslut vann vi äntligen med 2 poäng (we or MC made o freethrough and the other team missed like 4 the last few seconds haha have no idea why this is in English) och vilken härlig stämning det var i hallen under hela kvällen!


Patty, Gigi och Jamie i tunneln :)


Kayla, Patty och Gigi




Wohoo!


Sne och ingen kommentar...


Jag glömde fixa lunch imorse så jag köpte 8 kakor och så fick jag min kompis chocholate milk ;P


Natalie :)


Jamie och jag :)


haha vad ska man säga?


Mums :)


Svårt att ta bra bilder under uppvärminingen...


ännu svårare när dom spelar...


Särskilt boys varsity, men ingen tvekan om saken att det är roligaste matchen att kolla på!


Vi skrev dit "and girls" men det syns inte


Jag och Natalie roade oss inne på toaletten ett tag :)

Klockan är alldeles för mycket och jag borde redan sova, Imorgon är det FREDAG! :)

Inte regning söndag idag

Glömde publicera det här inlägget igår, så när ni läser är idag egentligen söndag och igår helt enkelt lördag ;)

Idag (MÅNDAG!!) var det skola som vanligt, och jag insåg att det inte är bra för mig att ha matte 1st period (7.20-8.14). Skojjig träning idag bortsätt från att Jamie drog ner min shorts, men gav igen strax efter så nu är vi kvitt ;) Imorgon har vi match mot Rubidoux, och vi får 6th och halva 5th period off! Najs najs, önska oss lycka till!

Vaknade nån gång efter 9 i morse av att man får ett glatt sms från Alex där det står att det snöar ute. Så då måste man ju bara kliva upp ur sängen och kolla ut genom fönstret. Men inte är det någon snö inte, allt man ser är dimma och en massa regn. Det är det som är skillnaden med att bo i Crestline och Running Springs. Så det var inte svårt att bestämma sig för vad man skulle ägna dagen åt, kröp ner i sängen igen ett tag innan jag pallrade mig upp, hoppade i min älskade one piece, fixade frukost/lunch aka brunch vilket blev biscuits idag med varm choklad innan jag myste till det i soffan med Bella och Sidney på golvet och sen blev det film tittande i stort sätt hela lata dagen lång.

I måndags tog vi upp halva in-n-out resturangen i Hesperia efter matchen med dom värsta domarna någonsin, det var kul för alla hade skrattattacker vid olika tillfällen så vi nästan dog. Courtney gjorde en rapp med våra smeknamn på vägen tillbaka som jag filmade och sen gjorde även Beth än, men glömde bort att filma hennes. Kanske lägger upp Courtneys lite senare :)

Tisdag och Torsdag var Det hemma match som gällde, och lyckades fixa till mig rabatt på mina nachos i torsdags, det var ju lite najs om man säger så. Osten hade tagit slut men sen hittade dom mer så då frågade jag om man fick rabatt för att man behövde vänta länge men det fick man inte, men för att vara en awesome svensk fick man rabatt :D Glömde även min plånbok i hallen ooops, men fick tillbaka den dan efter så det är lugnt.

I fredags blev det en liten promenad ner till Crestline med Sam efter skolan vilket slutade med att vi hamnade på donken och satt där ett bra tag. Vet inte om det hände så mycket mer, hade roligt under lunchen, saknar min gamla spanska och matte som jag hade förra terminen. Sam var i alla fall tvungen att byta matte med mig så det är lugnt.

Igår åkte vi till IKEA, det var väldans skoj! Åkte vilse på vägen dit för dom hade bytt ställe så tog lite extra lång tid att komma dit. Vi köpte lite grejjser samt godis och andra nödvänigheter som man bara måste ha ;) Sen blev det middag innan vi åkte upp till vintern igen ;P


fish mouth!


haha bästa bilden på Kayla i bakgrunden! xD


Ändå förlorade vi mot citrus valley på övertid -.- men vår starting 5 hade faktiskt faulat ur (eller hur man säger) utom jag, så Melissa och Natalie spelade och dom gjorde lite vad dom ville xD haha var en bra match i alla fall.


I väntan på att Sam skulle komma


Lake Gregory




Gissa vad jag skrev!




Mmm... Marabou :)




Sock monkeys! haha sötaste ever :)

RSS 2.0