Go RIM!

Match i tisdags nere i citrus valley, skolan som har en farm. En farm som luktar som farmar gör haha. Men är faktiskt en väldigt najs skola bortsätt från farmen om man jämför med rim... men ingen annan skola har bättre utsikt än vi, så det är väl alltid något.

Som sagt matcch i tisdags och vi åkte från skolan runt 1 = 6th period off! :) Bussen var helt packad då det var både boys soccer jv + varsity, boys + girls jv basket. ar ju lite annurlunda att man var tvungen att dela säte när man är van vid att kunna ha ett eget m man vill. Var i alla fall en rolig buss resa om man säger så. Kom till hallen ungefär en timme innan matchen började klocka 3 så gjorde väl inte så mycket då. När matchen var slut blev det att kolla på killarnas match med fotbolls grabbarna innan det blev mat på carl's junior på vägen hem.

I torsdags hade vi hemma match, skoj skoj. Brukar bara vara 2 matcher men det var 4 för alla spelade hemma istället för att 2 hade borta. Och för en gångs skull vann vi våran match vilket var otroligt kul då vi förlorat alla andra matcher. Var bara andra leauge matchen så gjorde ju inte så mycket att vi förlorat alla andra. Ungefär halva laget stannade kvar i skolan och vi beställde pizza som vi åt samtidigt som vi kollade på killarnas jv match. Och sen blev det att titta på båda varsity matcherna också :) Bästa med att redan vara inne är att man inte behöver betala inträde och att man kan gå ut och in lite hur man vill och ingen bryr sig ;) Vi var bästa heja klacken någonsin, vann alla matcher och hade trevligt uppe på läktarn hela kvällen.

Igår var rim today äntligen tillbaka, var längesen vi hade det nu och den var lika rolig som vanligt :)
Sen var det chill efter skolan med Gabby och Morgan på starbucks och sen hemma hos Gabby ett tag innan jag åkte hem. En chill fredag helt enkelt.

Nästa vecka har vi finals, orkar inte med det och har ingen aning om hur jag ska orka plugga till allting heller.


Förra fredagen i okänt gym i någon skola...


dom hade glömt sliza en av pizzorna så vi använde en plastgaffel istället xD


älskar bilden


I väntan på att pizzan skulle komma...


Kommentarer
Postat av: Eira

wow, vad fint det ser ut där! :)

2011-01-18 @ 22:35:11
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0