Inte regning söndag idag

Glömde publicera det här inlägget igår, så när ni läser är idag egentligen söndag och igår helt enkelt lördag ;)

Idag (MÅNDAG!!) var det skola som vanligt, och jag insåg att det inte är bra för mig att ha matte 1st period (7.20-8.14). Skojjig träning idag bortsätt från att Jamie drog ner min shorts, men gav igen strax efter så nu är vi kvitt ;) Imorgon har vi match mot Rubidoux, och vi får 6th och halva 5th period off! Najs najs, önska oss lycka till!

Vaknade nån gång efter 9 i morse av att man får ett glatt sms från Alex där det står att det snöar ute. Så då måste man ju bara kliva upp ur sängen och kolla ut genom fönstret. Men inte är det någon snö inte, allt man ser är dimma och en massa regn. Det är det som är skillnaden med att bo i Crestline och Running Springs. Så det var inte svårt att bestämma sig för vad man skulle ägna dagen åt, kröp ner i sängen igen ett tag innan jag pallrade mig upp, hoppade i min älskade one piece, fixade frukost/lunch aka brunch vilket blev biscuits idag med varm choklad innan jag myste till det i soffan med Bella och Sidney på golvet och sen blev det film tittande i stort sätt hela lata dagen lång.

I måndags tog vi upp halva in-n-out resturangen i Hesperia efter matchen med dom värsta domarna någonsin, det var kul för alla hade skrattattacker vid olika tillfällen så vi nästan dog. Courtney gjorde en rapp med våra smeknamn på vägen tillbaka som jag filmade och sen gjorde även Beth än, men glömde bort att filma hennes. Kanske lägger upp Courtneys lite senare :)

Tisdag och Torsdag var Det hemma match som gällde, och lyckades fixa till mig rabatt på mina nachos i torsdags, det var ju lite najs om man säger så. Osten hade tagit slut men sen hittade dom mer så då frågade jag om man fick rabatt för att man behövde vänta länge men det fick man inte, men för att vara en awesome svensk fick man rabatt :D Glömde även min plånbok i hallen ooops, men fick tillbaka den dan efter så det är lugnt.

I fredags blev det en liten promenad ner till Crestline med Sam efter skolan vilket slutade med att vi hamnade på donken och satt där ett bra tag. Vet inte om det hände så mycket mer, hade roligt under lunchen, saknar min gamla spanska och matte som jag hade förra terminen. Sam var i alla fall tvungen att byta matte med mig så det är lugnt.

Igår åkte vi till IKEA, det var väldans skoj! Åkte vilse på vägen dit för dom hade bytt ställe så tog lite extra lång tid att komma dit. Vi köpte lite grejjser samt godis och andra nödvänigheter som man bara måste ha ;) Sen blev det middag innan vi åkte upp till vintern igen ;P


fish mouth!


haha bästa bilden på Kayla i bakgrunden! xD


Ändå förlorade vi mot citrus valley på övertid -.- men vår starting 5 hade faktiskt faulat ur (eller hur man säger) utom jag, så Melissa och Natalie spelade och dom gjorde lite vad dom ville xD haha var en bra match i alla fall.


I väntan på att Sam skulle komma


Lake Gregory
Gissa vad jag skrev!
Mmm... Marabou :)
Sock monkeys! haha sötaste ever :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0