Q&A

Gammal fråga som jag inte har svarat på förrän nu.

Michelle:
Hej! Jag har kollat STS hemsida och det verkar helt sjukt kul att åka iväg till USA. Min livs dröm. Well, jag undrar bara hur mycket allt kostade, på ett ungefär?

Gick väl på ungefär 100 000 med fickpengar och förberedelsekursen i New York om jag inte minns helt fel. Det är bara att gå in på STS hemsida, borde stå där någoonstans ;) Hoppas att du kommer iväg!



Första bilden jag tog på Amerikansk mark (om man inte räknar med Florida förra sommaren). Carolina och Caroline på bussen på väg från flygplatsen till campuset som vi bodde på i New York.


Finals finally over

2nd semester börjar imorgon, så blir lite ändringar i schemat.

I torsdags behövde jag stanna kvar i skolan innan matchen. Några andra i laget hade också planerat att göra det, så vi hade tänkt beställa pizza. Men det blev inte av för alla åkte hem istället och jag hade inte tillräckligt med pengar med mig för att köpa egen pizza. Var bara jag och Melissa som stannade kvar och hon hade lite mat som vi delade på. Kan ju bara säga att det inte var mycket. Så efter att ha spelat HELA matchen (hade ingen avbytare som kunde ta min plats -.- varför måste jag va så lång?) Sprang jag upp till cafeterian och köpte nachos, dricka och m&m som jag käkade medans vi kollade på de resterande matcherna.

I fredags (sista dan med finals!) åkte Kathy med mig hem, först var vi här en stund sen åkte vi ner till Crestline där lite olika människor hängde (kommer inte riktigt ihåg vilka som var där) och kvällen avslutades med film mys i soffan och hon sov över här. I lördags åkte vi till Victoria Gardens, schoppade lite och åt årets första glass ute i solskenet satt i skuggan. Åt middag på food courten där innan vi åkte hem.

Har inte gjort så mycket idag om man inte räknar med att vi städade lite här hemma och jag röjde upp i mitt rum så nu behöver jag bara organisera alla mina kläder. Allt ligger verkligen huller om buller nu.

Imorgon har vi match i Hesperia, vilket betyder att det kommer bli mummsig middag ;)














Snabbt inlägg

Klockan är nu halv 11 och jag ska ta och sova. Vi började med finals idag och det gick väl okej, hoppas det i alla fall. Går i alla fall bara halvdagar denna vecka vilket betyder att skoöan slutar kvart i 12. Och imorgon har vi hemma match, får se om det blir hem innan eller inte. Idag hade vi nog den flummigaste träningen ever, i alla fall på länge. Jag typ dog av skratt, själva träningen gick så sjukt dåligt för min del, men det betyder väl att det kommer gå awesome imorgon? Får väl se hur det blir med det... Igår spelade vi mot banning HS och vi vann igen!!! Skulle ha åkt från skolan kl 1 men tydligen hade alla andra ( boys soccer och boys jv) fått veta att det var kvart i 1 så dom åkte helt enkelt utan oss. Men dom han inte långt innan dom var tvungna att kända för att hämta upp oss. Hade sen sjukt roligt efter med Jamie och natalie aka Nancy ;) haha buss resan längst bak i bussen med boysen säger hg bara... Helgen bestod mest av chill med kathy, vi såg black swan på bio och hängde lite i crestline, "staden" som är känd som the ctown för att alla som håller på med droger hänger till där. Är faktiskt helt sant, nämnde jag att det är där jag bor? Aja nu ska jag ragga för spanska och bild finansen jag har imorgon. Gissa hur jag ska tagga, ni kan aldrig gissa så jag ska bara säga det på en gång: SOOOOVAAAA!!! God natt USA god morgon Sverige

Go RIM!

Match i tisdags nere i citrus valley, skolan som har en farm. En farm som luktar som farmar gör haha. Men är faktiskt en väldigt najs skola bortsätt från farmen om man jämför med rim... men ingen annan skola har bättre utsikt än vi, så det är väl alltid något.

Som sagt matcch i tisdags och vi åkte från skolan runt 1 = 6th period off! :) Bussen var helt packad då det var både boys soccer jv + varsity, boys + girls jv basket. ar ju lite annurlunda att man var tvungen att dela säte när man är van vid att kunna ha ett eget m man vill. Var i alla fall en rolig buss resa om man säger så. Kom till hallen ungefär en timme innan matchen började klocka 3 så gjorde väl inte så mycket då. När matchen var slut blev det att kolla på killarnas match med fotbolls grabbarna innan det blev mat på carl's junior på vägen hem.

I torsdags hade vi hemma match, skoj skoj. Brukar bara vara 2 matcher men det var 4 för alla spelade hemma istället för att 2 hade borta. Och för en gångs skull vann vi våran match vilket var otroligt kul då vi förlorat alla andra matcher. Var bara andra leauge matchen så gjorde ju inte så mycket att vi förlorat alla andra. Ungefär halva laget stannade kvar i skolan och vi beställde pizza som vi åt samtidigt som vi kollade på killarnas jv match. Och sen blev det att titta på båda varsity matcherna också :) Bästa med att redan vara inne är att man inte behöver betala inträde och att man kan gå ut och in lite hur man vill och ingen bryr sig ;) Vi var bästa heja klacken någonsin, vann alla matcher och hade trevligt uppe på läktarn hela kvällen.

Igår var rim today äntligen tillbaka, var längesen vi hade det nu och den var lika rolig som vanligt :)
Sen var det chill efter skolan med Gabby och Morgan på starbucks och sen hemma hos Gabby ett tag innan jag åkte hem. En chill fredag helt enkelt.

Nästa vecka har vi finals, orkar inte med det och har ingen aning om hur jag ska orka plugga till allting heller.


Förra fredagen i okänt gym i någon skola...


dom hade glömt sliza en av pizzorna så vi använde en plastgaffel istället xD


älskar bilden


I väntan på att pizzan skulle komma...


8 januari

I USA börjar skolan tidigt efter nyår, vi skulle ha börjat den 3 men det hade snöat mycket under söndagen så vi fick snow day, det var väldigt najs om man säger så. Spenderde dagen hemma hos Lara och vi hade film mys. Och i tisdags var det dags att gå till skolan igen. Vi skulle haft en match efter skolan men den blev inställd då dom vi skulle spel mot inte kunde komma upp till oss eller nått. Matchen blev i alla fall flyttad till i onsdags. För att inte ha tränat på nästan 3 veckor var det helt okej att förlora med 8 poäng. Hade en annan match i fredags någon stans, har ingen aning om vart. Och vi ska inte ens prata om hur det gick, vi hade i alla fall kul på läktarn och i omklädningsrummet efter. Det bästa med borta matcher är att man alltid stannar för mat på vägen hem och den har gången blev det del taco, mumsigt men måste säga att jag föredrar taco bell. I lördags åkte jag Heidi, Doug och Charlotte till Victoria gardens för lite shopping runt 2 snåret. På kvällen mötte vi upp Eddie för middag på chili's. Vi skulle ha gått på bio också men slutade med att vi åkte upp hit istället och kollade på film i en skön soffa istället. Idag blev det en tur till target och sams club, tog längre tid än vad vi trodde så han inte med en tur till snow valley :( och imorgon är det dags för skola igen... Lite efter men på nyår var jag hemma hos the Smithson's som hade fest. Ett hus praktiskt taget mitt i ingenstans utan vuxna på nyår, hur kan det inte vara kul? Sov över och på "morgonen" åkte vi till the cottage och åt frukost :)

Socker boppers better than a pillow fight!














Julen

På julafton blev det varken ett paket på morgonen när man vaknade, risgrynsgröt eller Kalle Anka klockan 3. Istället blev det pannkakor till frukost och sen slog vi in de sista julklapparna och hade julmusik på tvn. Sen degade vi i stortsätt hela dagen i soffan och tittade på en massa julfilmer. Runt 5 snåret kom värsta regnovädret in och förtillfället var man glad att sitta inne. Klockan 6 var jag och Tatiana tvungna att springa ut i regnet till hennes bil för att åka hem till Katrina där Heidi och Stuart redan var för att ha lite julfirande, bara vår familj utan alla andra. Så vi var 8 personer där som åt pizza och öppnade julklappar. Sen åkte vi hem igen runt 10.

Juldagen var precis som julafton när man var liten. Vi (jag och Dawn) vaknade strax efter 8 och då var alla andra redan vakna så vi gick till vardagsrummet och myste till det i soffan innan julklappsutdelningen började. Frukost efter det och klockan 1 gick vi över till nanny och granddads hus där det blev att öppna julklappar för en 3e gång. Tog ju evigheter när det är 18 personer och man öppnar bara ett paket i taget så alla kan se när man öppnar. Speciellt när Laela 1 år ska öppna alla sina miljoner paket. Middag lite senare och sen gick jag, Tatiana, Alicia, Dawn, Fabian och Eric över och tittade på film tills Cheetch kom över med bästa julklappen ever, socker boppers! haha så sjukt kul att det inte är sant.

26 dec: Jag, Tatiana, Dawn, Fabian och Eric åkte på eftermiddagen till Katy mills mall och såg filmen little fockers, rolig film det! :) Sen blev det fika på Starbucks innan vi åkte tillbaka hem. Då det var dags för middag och sen packning för min del. Sen ut i mörkret ock kylan (var faktiskt kallt) och köra lite socker boppers en sista gång för min del då vi åkte tillbaka hem dagen efter.










RSS 2.0