Bed time for the california girl

Den första quartern är nu över så det har varit en massa prov den här veckan så har tyvärr inte haft tid att uppdatera här, hoppas ni förstår.

Hösten är nu här på riktigt, så det är slut med att gå i t-shirt och shorts till skolan.
Tror att det var i måndags men kan lika järna ha vart i fredags. Hade matte, eller var egentligen innan the bell ringde. Sitter framför kyle och han hade fått sushi som han satt och åt, han tog hela tiden alldeles för mycket wasabi och påpekade hela tiden hur stupid han var som gjorde det hela tiden. Var i alla fall hur kul som helst att se hans ansiktsuttryck :) Hade speed på cc och senare på kvällen hade gossip girl premiär!!! :D haha

Var en massa kul som hände i veckan men kommer helt enkelt inte ihåg vad nu... bad luck för er. Men det kommer nog upp nångång... för hoppningsvis ;)

I torsdags var det dimmigt och regningt så vi hade samling i cafeterian istället för ute on the track. Hade pre-race och stretching. Hem en snabbis innan det bar av hem till the Smithson family där vi hade carb fest. Föreställ er 23 stycken ihopträngda på golvet framför tv:n och spelade just dance med en liten publik. Så sjukt kul att ni inte förstår. Blev ett extra träningspass där på kvällen. Dom hade även världens godaste biscuits och pasta rätter.

Idag behövde vi bara gå till 1st period för det var mt. sac invetational ungefär 1½ timme bort. mt. sac är ett jätte stort cross country meet och det kommer folk från hela världen dit (tror jag i alla fall). Det var race som startade var 7:de minut från 11:22 till 17:45 plus att det är imorgon också. Kan ni föreställa er hur stort det var? Najs att mitt reace var 11:47 eller något i den stilen så hade resten av dan att chilla där borta. Det är även en av de svåraste banorna som finns. 3 riktigt långa och branta uppförsbackar, så man kan ju säga att man är glad att vi springer i backar varenda dag så man är van med det. Fick även nytt pr igen med 20 sekunder tack vare alexis! Efteråt hängde jag mest med Melissa då vi sprang runt till olika ställen på banan och hejade på boys and girls varsity samtidigt som vi drack de enormt smarriga smoothies från robecks. Åkte sen hem runt halv 4 då vi var färdiga, stannade till på the habbit och käkade och hade den roligaste buss resan på länge med Blake, Eric, Eric, Embry, KK, Julia och Laine. Den var bara så knasig och vi garvade åt allting. Det var galet. Kommer tillbaka till skolan runt 6 och det är dimma, kallt och små regn. Får vänta ca 20 minuter på owens mamma som skulle skjutsa hem mig. Behövde även ta omvägen förbi The Smithsons house och lämna weasley och corey. Kom hem kvart i 7 då jag var alldeles nerkyld och kände inte eller hade tid eller lust att åka tillbaka till skolan för att kolla på the football game så sket i det. Tråkigt men hade ingen lust att sitta ute i regnet i 2 timmar.

Nu ska jag sova. God natt!

Kommentarer
Postat av: bella

Har du blivit brun än??

2010-10-23 @ 20:20:38
URL: http://bellaiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0