Redan 3 månader?

I lördags var jag hemma hos Alexis igen, vi kollade lite film, spelade just dance igen och umgicks med lite annat folk.

I måndags var det carb fest hemma hos Melissa. Är man inte duktig när man åker vilse fast man har gps? Det var i alla fall vad som hände oss, men vi var inte ensamma om att åka lite fel med gps så vi kan ju säga att det var något fel på deras adress. Vi gjorde väl vad vi alltid gör på dessa carb fester, vi åt, hoppade på bilar, dansade och åt lite mer. Runt 8 säger Matt att det är någon gas läcka i Crestline och att dom skulle stänga av vägarna, så alla vi som skulle dit drog då. Tror inte att det var något dock. Fick även veta att det var ett smart drag att skita i the football game i fredags då man inte såg något och att vårat varsity lag är typ sämst.


Alexis körde ett litet träningspass...

Clayton med bevis på mat

Matt, Melissa och Kyle dansande

Sean är duktig på att äta nacho ost haha


bil attaaaack!!! haha

Tisdag; Kahleen spiller ut sin mugg med varm choklad på golvet, inse att den är minst halvfull och det är señora och Jasmine som torkar upp alltihop sen. Okej det var inte riktigt sant men dom gör det mesta, Fick även veta att señora har en mopp i sitt klassrum. Som om sånt här händer henne varje dag, antar att det kan vara praktiskt. Alex sa även here i'm just gonna cut off my hand till mig, kommer inte riktigt ihåg sammanhanget men kul var det :) På matten fick jag en stor chocolatechip cookie med gigantiska chokladbitar av någon random vilket var väldigt praktiskt då jag försov mig och allt jag ätit tidigare under dan var en poptart. (Matten är precis innan lunch så ni kan nog förstå att jag var hungrig) Hade ett meet efter skolan, var en duell mot serrano det spelade ingen som helst roll då dom inte ens är i vår leauge och att dom är mycket bättre än oss. Dom ville helt enkelt bara springa vår bana, det är faktiskt en av de tuffaste i södra kalifornien. Själv kom jag in precis innan den sista från serrano hs! Glömde ta med mig mjukisbyxor och tjockare tröja så det vart väldigt kallt efter ett tag trots att solen sken för en gångs skull.





Idag, Mike är så sjukt rolig att det inte ens är sant, kan inte ens beskriva vad han gjorde så att det låter kul. Säger bara att han åt lite captain oats på ett roligt sätt under engelska idag. Spanskan var nog den skönaste lektionen på hela dan, vi beskrev en bild vilket tog ca 5 minuter och sen chillade vi och dekorerade klassrummet resten av lektionen ;) Hade även lite trevligt talk med Jamie och Shannon under historian idag. På träningen stukade Laine foten, bara för att vi bestämde oss för att springa en runda som vi egentligen inte fick, tur att vi var många + att vi hade Blake och Embry med oss som sprang tillbaka till skolan medans vi andra väntade på något okänt ställe. Älskar hur Meckennahs namn står på prislistor och så vidare; Cook, Meckennah Ja hur vill du ha din Meckenna? Kokt? Friterad? Stekt? Haha jag och min sjuka humor.


Dålig bild jag veeet men whatever, det ser faktiskt bättre ut än vad bilden visar.

I got another question!
Bella: Har du blivit brun än??
Haha nej, och lär inte bli det förrän det blir vår/sommar här igen. Bor ju uppe i bergen så har ju inte varmt klimat här uppe året om så glider runt i jeans och longsleevs här uppe. Bortsätt från träningarna dåra då det är shorts som gäller :)

Bed time for the california girl

Den första quartern är nu över så det har varit en massa prov den här veckan så har tyvärr inte haft tid att uppdatera här, hoppas ni förstår.

Hösten är nu här på riktigt, så det är slut med att gå i t-shirt och shorts till skolan.
Tror att det var i måndags men kan lika järna ha vart i fredags. Hade matte, eller var egentligen innan the bell ringde. Sitter framför kyle och han hade fått sushi som han satt och åt, han tog hela tiden alldeles för mycket wasabi och påpekade hela tiden hur stupid han var som gjorde det hela tiden. Var i alla fall hur kul som helst att se hans ansiktsuttryck :) Hade speed på cc och senare på kvällen hade gossip girl premiär!!! :D haha

Var en massa kul som hände i veckan men kommer helt enkelt inte ihåg vad nu... bad luck för er. Men det kommer nog upp nångång... för hoppningsvis ;)

I torsdags var det dimmigt och regningt så vi hade samling i cafeterian istället för ute on the track. Hade pre-race och stretching. Hem en snabbis innan det bar av hem till the Smithson family där vi hade carb fest. Föreställ er 23 stycken ihopträngda på golvet framför tv:n och spelade just dance med en liten publik. Så sjukt kul att ni inte förstår. Blev ett extra träningspass där på kvällen. Dom hade även världens godaste biscuits och pasta rätter.

Idag behövde vi bara gå till 1st period för det var mt. sac invetational ungefär 1½ timme bort. mt. sac är ett jätte stort cross country meet och det kommer folk från hela världen dit (tror jag i alla fall). Det var race som startade var 7:de minut från 11:22 till 17:45 plus att det är imorgon också. Kan ni föreställa er hur stort det var? Najs att mitt reace var 11:47 eller något i den stilen så hade resten av dan att chilla där borta. Det är även en av de svåraste banorna som finns. 3 riktigt långa och branta uppförsbackar, så man kan ju säga att man är glad att vi springer i backar varenda dag så man är van med det. Fick även nytt pr igen med 20 sekunder tack vare alexis! Efteråt hängde jag mest med Melissa då vi sprang runt till olika ställen på banan och hejade på boys and girls varsity samtidigt som vi drack de enormt smarriga smoothies från robecks. Åkte sen hem runt halv 4 då vi var färdiga, stannade till på the habbit och käkade och hade den roligaste buss resan på länge med Blake, Eric, Eric, Embry, KK, Julia och Laine. Den var bara så knasig och vi garvade åt allting. Det var galet. Kommer tillbaka till skolan runt 6 och det är dimma, kallt och små regn. Får vänta ca 20 minuter på owens mamma som skulle skjutsa hem mig. Behövde även ta omvägen förbi The Smithsons house och lämna weasley och corey. Kom hem kvart i 7 då jag var alldeles nerkyld och kände inte eller hade tid eller lust att åka tillbaka till skolan för att kolla på the football game så sket i det. Tråkigt men hade ingen lust att sitta ute i regnet i 2 timmar.

Nu ska jag sova. God natt!

The weekend

Nu är ännu en helg över och imorgon är det skola som gäller igen.
I fredags var det grade check day i skolan, hade ingen lapp 1st period och glömde lämna in den på matten då vi hade prov, men gar i alla fall A i engelska och U.S history och B i spanska för tillfället. På träningen hade vi hill repeat, det var inte samma som förra gången så det var inte bara upp och ner för en backe. Så det var både lättare och jobbigare på samma gång. På kvällen var det mad science "k"night på skolan som the science club hade fixat i ordning. Var faktiskt kul och hängde med lite olika personer under kvällen. När det var över vid halv 9 åkte vi hem till Charlotte och käkade pizza till middag.

I lördags åt vi frukost på en resturang, the cottage heter den. Smarrig omelett och biscuits för min del när vi äter där. Sen skulle jag ha gått på bio med Sam och Audrey på kvällen men det blev inte av, vi hade filmkväll här hemma istället. Lika trevligt det. Vi såg across the universe, two weeks notice och fool's gold om jag minns rätt. Käkade även chips med dipp och B&J glass :)

Idag började dagen med att det var hyfsat varmt, man hade lätt kunnat gå i shorts (som jag förövrigt gjort hela veckan!) men sen blev det bara kallare och kallare och slutade med dimma, regn? och ca 49 grader farenheit, orkar inte ta reda på vad det är i celcius men whatever. 
Idag har jag då gjort läxor, och så kollade vi på grey's anatomy som vi glömt göra tidigare i veckan och sen åkte vi till Blue Jay runt 6 och gick på bio. Vi såg life as we know it och den var verkligen jätte bra, rekomenderar den om jag säger så :)







 










Jag säger god natt

Det är läggdags för min del men slänger upp ett snabbt inlägg här. Idag hade vi värsta sköna träningen, recover stod på schemat då vi hade ett race i redlands igår. Och Kari (vår coach) var väldigt bestämd med att det skulle vara lättare äm vanligt. Naaaaaaaaaaaaajs säger jag bara. Men imorgon ska vi ha hill repeats vilket kommer bli pain in the ass. Kommer vara helt död efter åt.

Igår hade vi dåra ett league race down the hill så vi fick 6th period off, inte illa säger jag. Men det var galet varmt, banan sög och vi som inte ens är vana med att springa i hettan. Inte undra på att nästan alla pr;ade pr= poop raced haha meckennah xD Aja det tog i alla fall längre tid än vad vi trodde då de flyttade starttiden till lite senare. Vi stannade och åt på Chipottle på vägen hem och dom har sjukt goda burritos men man orkar aödrig äta upp dem för dem är hur stora som helst. Hade i alla fall en rolig eftermiddag med laget och gud vad jag kommer sakna dem när säsomgen är slut vilket är snart.

Var väl inget mer speciellt som hänt sen sist ska jag väl tro.

Ska bara ta och svara på några frågor från Josefin först:

1. Var i CA bor du ?
Jag bor i Crestline som ligger uppe i bergen cirka 2 timmar öster om L.A.

2. Är California som du trodde det skulle vara, alltså som man fått uppfattning om..
Då jag aldrig tidigare tänkt på att det finns berg även i kalifornien kan jag ju säga att det inte är som man har fått uppfattning om (i alla fall här uppe). Så hade ingen särskild tanke om hur det skulle vara att bo i bergen då man inte tänker på kalifornien och berg samtidigt. Sen vet jag ju inte hur det är där det är värmt året om ;)

3. Haha har alla pool där :D?
Har uppe har i stort sätt ingen pool.

Hoppas du blev nöjd med svaren.


Pictures

Har ju varit brist på bilder här ett bra tag så tänkte lägga upp lite blandade bilder nu, enjoy
                           

Sista lördags racet är nu över

Kom hem för ett litet tag sen från dagens meet med cross countryn och en än gång behövde vi vara vid skolan halv 6. Tog ungefär 40 minuter att åka dit, var inte det roligaste att girls jv var 11:19 så hade ju några timmar att fördriva där + att jag glömde ta med kameran.

På vägen dit lägger Wesley sig på golvet i bussen för att sova, såg ju lite kul ut om man säger så. Fick nytt personbästa och en medalj idag! Kom in som nummer 37 och de 40 första fick medalj, go me!!! haha När allt var över behövde vi vänta hur länge som helst på priserna som Savi och Clay skulle få...seegt. Vad gjorde vi annars där då? Gick banan när vi kom dit, chillade, flummade lite, lekte med ducktape och åt en massa som alltid.



Igår var det skola först som vanligt, Tyler spillde ut det mesta av sitt vattenglas på spanskan så när han torkar upp det kommer señora och häller restan av det på hans huvud. Var inte så mycket kvar men roligt i alla fall. Pre-race och yoga på träningen sen är ju alltid skönt. Hem dushade och åkte sen hem till Cameron där det var carb fest. Åt alldeles för mycket och set blev ju inte bättre när det lite senare dök upp nybakta chocolate chip cookies. Hans hus var så coolt, dom bodde precis vid golf banan så där sprang vi runt i mörkret och försökte att inte tappa bort någon och så hade dom en hiss inne i deras hus! Hur coolt är inte det? Vissa spelade även spank pong (pingis och när man får poäng ska man träffa den andra med pingis bollen). Och shit vilka märken det Gavin fick av att förlora hela tiden. 


jag och maddie


Audrey och sam


bilden är inte rättvis och det blev värre...


Hannah the wierdo haha


people... 

Hände inte direkt något i torsdags förutom att det var varmt och soligt för första gången på hela veckan på träningen och det var även första dan jag inte hade med mig mina shorts...

Onsdag, vanlig skoldag och efter cross countryn åkte vi ner för berget, handlade lite stuff på target fördrev en halvtimme i en bokaffär innan vi mötte upp eddie och åt avskedsmiddag på något ställe jag inte minns namnet på för tatiana som nu har flyttat till Texas :(

Det är super skönt att det är varmt igen, i alla fall för tillfället. Vi får väl se hur länge det håller i sig den här gången. Är inte riktigt säker på vad som händer ikväll men något blir det nog. Var väl allt sen sist om jag inte glömt något. 

Ny månad igen

Sverige vaknar och jag och Tatiana bakar kakor och ska snart ta och kolla på hawaii five-o, låter inte det bra? :)
Var ju sjuk för ett tag sen så gjorde inget förutom att dega i soffan framför tv:n med resten av folket.

Förra veckan var det homecoming med spirit week, skoj skoj ska jag säga er.
Måndag var det jersey day men då jag var sjuk visste jag inte om det så hade helt enkelt vanliga kläder.
Tisdag hade vi tye-dye day och hade min "fina" tye-dye t-shirt vi gjorde för några veckor sedan med cross country laget.
Onsdag = nerd day, sjukt kul haha hade tejpade glasögon hängslen och två tofsar, glömde tyvär ta med mig kameran så det finns inga bevis så ni måste helt enkelt tro mig.
torsdag tie day hade bara en slips medans vissa hade hur många som helst.
fredag var det class color och varför är juniors tvugna att ha gul? Lånade i alla fall en ful gul tröja och sen byggdes det på med caution tejpen under dagen. Alla lektionerna var även kortade för att vi hade homecoming assambly i slutet av dan. Den var bra och rolig, gillade speciellt the seniors show som dom hade och the freshmens. Våran var ganska tråkig men även rolig, ändast för att Alexis behövde göra krabbgång dog nästan av skratt men hade vart ännu roligare om hon hade gått skottkärra istället... haha det är typ det roligaste som finns att se.

På kvällen var det dags för the homecoming game mot big bear och det var kamp om vi skulle behålla titeln som king of the mountain eller inte. Kom dit lite sent och märker genast att vi ligger under. Kom ikapp men det gjorde inte så mycket då big bear drog ifrån igen och vann matchen. Vilket suger, speciellt eftersom det var våran homecoming. Men hade i alla fall en kul kväll. 

Lördag,
Upp kvart i 5 för att vara vid skolan halv 6 för att ta bussen till Yucaipa high school för ännu ett race. Sov hela bussresan dit som i stort sätt alla gjorde. När vi kom dit gick vi banan och sen var det dags att slappa igen då jag låg och halv sov med de andra innan det var dags att värma upp och sen springa. Nästan alla åkte hem tidigare och sket i att ta bussen så vi var ca 20 stycken i bussen på vägen hem av 40 kanske? Så alla hade eget säte där vi satt och bara umgicks och käkade chips. (Ingen ville stanna och äta på vägen hem) 

Väl hemma var det dags för dush och sen käka lite för jag var sjukt hungrig (var jag och typ 2 till som ville stanna och äta på vägen hem). Packade sen ihop min väska med sov grejjer och andra nödvändigheter innan Tatiana sminkade mig och fixade mitt hår. Det var stora problem med vad som skulle göras med mitt ogräs till hår då luggen antingen var för lång eller för kort. Så var inte direkt förvånad när saxen åkte fram så nu sitter man har med lugg som jag inte haft på flera miljoner år.
Åkte sen hem till Katherine där några andra av tjejerna från cross countryn redan var så vi åt, bytte om och fixade det sista innan det var dags att åka till skolan och delta i homecoming dansen! Hade en sjukt rolig kväll med dans och lite för många kakor på vägen hem, men är man kakmonster så är man.

Sönagen spenderades först med läxor, sen kollade vi på film (the number 23) spelade huggermugger vilket måste ha varit det skummaste spel jag någonsin sätt. Åkte ner till Crestline och åt mexikansk mat då vi var för lata för att fixa något, förbi tatuerings stället för att tati skulle göra sitt T men det gick inte då man var tvungen att vara 18 även med förälders tillåtelse. Hem lite mer läxor, tv och sen sovdags.

Är inte direkt något stort fan av att hösten har kommit hit, igår var det dimmigt, blåsigt, regnigt och kallt. Inte kul att vara ute och springa då. Vi funderade på att gömma oss på andra sidan av fotbollsplanen då man inte kunde se halvvägs, men det gjorde vi så klart inte.
Idag var det nästan samma väder minus regnet men det var kallare. Träningen idag var ännu värre än igår, antagligen för att vi hade speed.
Aja hur skönt är det inte att komma hem till ett varmt hus (övervåningen) där en brasa har varit tänd sen runt halv 10 samma morgon?
Känner att jag har varit fet idag då vi åt pizza till middag och sen både glass och kakor efteråt.

VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT LÄGGA IN BILDER?!!!!

RSS 2.0