14 november

Farsdag idag för Sverige, eller igår rättare sagt för er där hemma ;) Grattis pappa älskar dig <3 Hoppas ni hade det trevligt med äcklig ärtsoppa och mumsiga våfflor :)

Då xc säsongen är över har vi inte träning varje dag längre men i måndags hade vi det. Var hur najs som helst vi fick välja vad vi skulle springa så länge det var mellan 3-4 miles. Så jag och några andra springer vår tävlingsbana på 3 miles och jag vet inte hur många genvägar vi tog och så struntade vi i första och sista loopen. Är man lat så är man. Samtidigt som Erik springer i förväg och "gömmer" sig för att "skrämma" oss andra. Var hysteriskt  roligt. Vi är först tillbaka vid skolan då vi lämnar lite knasiga meddelanden på Alecs mobil för han försvann på något sätt när vi sprang. Sorgligt nog kunde han inte lyssna på våra älskvärda meddelanden.

I tisdags eller i onsdags (kommer inte riktigt ihåg) när Eddie kom hit så var det några killar på vår uppfart som skulle till festen som grannarna hade. Till saken, dom började bråka med han tror, dom spottade och kastade en vattenflaska och vet inte riktigt allt vad som hände. Dom stack i alla fall iväg i deras bil så Eddie börjar jaga dom en bit innan han vänder om och ringde polisen som kom hit.

I onsdags åkte jag hem till Katherine efter skolan och åkte även skolbussen för första gången (om man inte räknar med när vi åkte till meeten) var en upplevelse ska jag säga er. Hon skulle ha en liten festför några vänner men då hon inte berättat det för hennes mamma blev den inställd när hon kom hem runt 5 så blev då hem skjutsad. Tråkigt men sånt är livet ibland.

I torsdags var det volleyball game, cif för att vara exakt och dom ägde!
Fredags var det sista home football game då vi krossade yurupa hills. Stannade dock inte hela matchen då det var sjukt kallt. Åkte hem när 4e quartern precis hade börjat då man redan varit ute över 2 timmar. Vet inte hur mycket pengar jag gjorde av med på varm choklad under kvällen ;) Man hängde även en del inne på toaletterna för att värma sig lite.

Läxor och Harry Potter marathon är lite annat man varit sysselsatt med under helgen då första delen av deathly hallows har premiär nästa vecka, excited!!

Sägs även att första snön ska komma 2 dar före thanksgiving, alltså om lite mer än 1 vecka. Får väl se om det stämmer eller inte.

Ni har tur, hela 3 bilder funkade att lägga in på datan idag, dom är lite suddiga men ni överlever nog.


down the hill @ night ojojoj den var sämre än vad jag trodde


Precis innan matchen ska börja


the score board när vi drog hem då vi alla var frusna, speciellt Gabbie som var tokig nog att inte ta någon jacka...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0