27 november

Har precis skypat med elin och linnea :) <3
I torsdags var det thanksgiving. Ruthi skulle ha kommit hit med sin utbytesstudent och så var det några andra som också skulle komma. Men alla ställde in för att det var 20 % chans att det skulle komma mer snö. Det kom ingen snö. Så Heidi kände inte för att laga en hel thanksgiving middag för 3 personer, så vi åkte till the village resort i lake arrowhead och åt där. Var lite besviken att det inte blev en riktig thanksgiving med massa människor men maten var i alla fall god, tyckte jag. Heidi och Stuart sa hela tiden att den här inte lika god som aunts cathys eller den här inte lika god som den jag gör och allt möjligt.

I tisdags när vi åkte till big bear med basketen var det lite roligt. För det första var det jätte många som aldrig varit där tidigare. Så när vi kommer in i själva stan är det bara wow dom har trafikljus, kfc, carl's jr, denny's och alla möjliga resturanger som vi inte har på vår sida om berget. Och när vi kommer till skolan ser den mycket större och fräschare ut än våran och alla hade skåp där!! Så avundsjuk och i stort sätt alla sa att de ville ha deras skola. Vi vann i alla fall! och på vägen hem stannade vi och åt på carl's jr och varför blir det alltid så att jag hamnar i bakre delen av kön när vi ska beställa? Så behöver alltid äta snabbt för att alla andra redan är färdiga och vi behöver åka vidare. 

Sitter fortfarande i pjamas så ska ta och klä på mig för snart kommer Lara hit, vet inte riktigt vad vi ska göra men något kul blir det nog. 

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Låter roligt :)

2010-12-04 @ 14:22:54
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Elinlelin

Haha basket Carro!? xD Måste säga att det låter ännu mer oväntat än cross-countryn ;)

2010-12-04 @ 20:58:03
Postat av: caroline

haha bussigt elin! xD men håller faktiskt med dig ;)

2010-12-07 @ 07:18:10
URL: http://carolineikalifornien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0